Wonen en werken in Loods 23 / Lofts te koop - 1ste verdieping

Interesse? contacteer ons nu

Loft 124 - unieke opportuniteit - € 695.000

De mooiste loft van LOODS 23 en Gent, is nu beschikbaar. 

Deze unieke hoekloft is gelegen aan het water met ruim terras en bergruimte en zicht op de torens van Gent. De loft is zuid en west georiënteerd en heeft een realiseerbare bewoonbare bruto oppervlakte van 230m2. De loft is casco te koop, dus je kan zelf aan de slag en ontwerpt jouw droominrichting samen met een architect vrij naar keuze. Met een hoogte tot 8 meter in de nok kan je in de loft een duplexvloer met monumentale vides realiseren. De beschermde stalen Polonceau spanten bieden een uniek creatief kader, waar je alleen maar verliefd kan op worden.

De loft heeft grote raampartijen en een ruim terras (30m2) aan het kanaal. Ze is erg rustig gelegen aan de kaai, die ingericht is als woonerf. Aan de overzijde van het water kijk je uit op de activiteiten van de beschermde droogdokken. Een 19de eeuwse driemaster is een regelmatige bezoeker.  In de zomer verhindert de historische luifel van de loods directe zonneschijn. In de winter baadt de loft in het zonnelicht.

De casco loft is akoestisch en thermisch geïsoleerd met ontkoppeld stalen schrijnwerk, en zeer goede isolatie van dak én woningscheidende wanden. De loft heeft reeds alle technische voorzieningen: afvoer(en) voor vuil en sanitair water en voor faecaliën, toevoer van gas, electriciteit en water, brandalarm, aansluitingen voor videofonie, teledistributie en telefonie. Zelfs glasvezel van Telenet en Proximus is voorzien. Op het dak bevindt zich een schouwgeheel voor de aanslutingen van open haard, gaswandketel (aan- en afvoer), verluchting C of D, ontluchting sanitaire installatie en dampkapafvoer. 

De loft is toegankelijk via een centrale inkompartij met trap en een ruime lift. De inkomhal op het gelijkvloers met geslepen kasseien en de gang op de eerste verdieping met een stalen vloer geven residentie LOODS 23 een aangepaste industriële look. In de volledige nieuwgebouwde ondergrondse verdieping van LOODS 23, bereikbaar via lift en trap, zijn fietsenstallingen, bergingen en parkeerplaatsen beschikbaar. Elektrisch laden (22 KW) van wagens is mogelijk op alle parkeerplaatsen.

Leveren en ophalen van pakjes wordt geregeld via de slimme 'BRING ME' kasten in de inkomhal op het gelijkvloers. Deze intelligente brievenbussen laten via je smartphone weten wanneer je post of pakjes ontvangt.

In LOODS 23 woon je in een echt monument, met vele verwijzingen naar een rijke geschiedenis.

Interesse? Maak een afspraak via sales[]locus.be of het contactformulier op deze website.

Meer uitgebreide informatie over het project LOODS 23, de gebruikte materialen etc. vind je bij DOCS & FAQS (navigatie links).