Wonen en werken in Loods 23 / Lofts te koop - 1ste verdieping

Interesse? contacteer ons nu

Loft 123 - 1ste verdieping met zicht op kanaal -

LAATSTE LOFT AAN HET WATER TE KOOP!

DEZE RUIME LOFT LIGT AAN DE ZONNIGE WESTZIJDE VAN LOODS 23, AAN HET KANAAL GENT - TERNEUZEN. DE BINNENSCHEPEN VAREN VOORBIJ EN IN DE GEKLASSEERDE DROOGDOKKEN AAN DE OVERKANT WORDEN SCHEPEN HERSTELD. HET KANAAL IS HIER BREDER EN VRIJWEL DAGELIJKS KAN JE GENIETEN VAN SCHEPEN DIE HIER MANOEVREREN. EEN PRACHTIG SCHOUWSPEL!

LOFT 123 heeft in de nok een vrije hoogte van meer dan 8 meter, zodat je er een duplexvloer kan in bouwen. In de nok van het dak zijn er 3 grote dakvlakramen aanwezig, twee naar het oosten gericht en één naar het westen. In het onderste deel van het oostelijk georiënteerde dak kan je nog bijkomende dakvlakramen (VELUX) aanbrengen, zodat je ook in de onderliggende ruimtes overvloedig zonlicht kan binnenbengen. Centraal in de ruimte wordt het dak ter hoogte van de duplexvloer gedragen door een (beschermd!) stalen Polonceau spant van ongeveer 20 meter lang, waardoor je loft een extra industriële toets krijgt.

Aan het kanaal heeft LOFT 123 een ruim terras van 8 meter breed bij 3,5 meter met vrij zicht naar het westen. De scheiding met de naastliggende LOFT 122 bestaat deels uit een houten kast (>2  meter hoog) waarin je parasol en tuingerei kan opbergen. Het andere deel van de scheiding bestaat uit een stalen balustrade. Op de kast zijn aan beide zijden van de balustrade verticale rolgordijnen bevestigd. Wanneer je het terras gebruikt geven de rolgordijnen de nodige visuele privacy t.o.v. je buren. In de winter heb je vanuit je loft dan weer een breed zicht op de omgeving. Het terras is afgewerkt als een plat dak. De terrasvloer (b.v. met houten planken of stenen tegels) dien je zelf te realiseren.

LOFT 123 wordt CASCO verkocht. De inrichting bepaal je geheel zelf en voer je uit met een architect en de aannemers die jij kiest. De loft heeft volgende technische voorzieningen: afvoer(en) voor vuil en sanitair water en voor faecaliën, toevoer van gas, electriciteit en water, brandalarm, aansluitingen voor videofonie, teledistributie en telefonie. Op het dak bevindt zich een schouwgeheel met - indien gerealiseerd - volgende verplicht te gebruiken aanslutingen: open haard, gaswandketel (aan- en afvoer), verluchting C of D, ontluchting sanitaire installatie en dampkapafvoer.

Boven op de verkoopprijs betaal je enkel registratierechten en de normale koopkosten (notaris, etc.). De loft kan je verder afwerken met toepassing van het 6% BTW tarief. 

LOFT 123 heeft een bruikbare vloeroppervlakte van ongeveer 228 m2 bij realisatie van een duplex over gans de beschikbare oppervlakte. LOFT 123 heeft als adres Voorhavenlaan 37/123 - 9000 GENT. 

Meer uitgebreide informatie over het project LOODS 23, de gebruikte materialen etc. vind je bij DOCS & FAQS (navigatie links).