Wonen en werken in Loods 23 / Lofts te koop - 1ste verdieping

Interesse? contacteer ons nu

Loft 102 - 1ste verdieping aan Voorhavenlaan - € 345.000

IN DE COMPACTE LOFT 102 KAN JE MAXIMUM 2 SLAAPKAMERS BOUWEN. DE LOFT KIJKT AAN DE OOSTKANT UIT OP HET GERESTAUREERDE EN BESCHERMDE HEKWERK VAN DE VOORHAVEN. AAN DE OVERZIJDE VAN DE VOORHAVENLAAN LIGT NEO, EVENEENS EEN PROJECT VAN LOCUS DEVELOPMENTS.

LOFT 102 heeft in de nok een vrije hoogte van meer dan 8 meter, zodat je er een duplexvloer kan in bouwen. Op het duplexniveau is deze loft 4 meter breed. Op het inkomniveau eronder is de loft 8 meter breed. In de nok van het dak zijn er 2 grote dakvlakramen aanwezig, één naar het westen gericht en één naar het oosten. In het onderste deel van het westelijk georiënteerde dak kan je nog bijkomende dakvlakramen (VELUX) aanbrengen, zodat je ook in de onderliggende ruimtes overvloedig zonlicht kan binnenbengen.

Aan de Voorhavenlaan heeft LOFT 102 een ruim terras van 8 meter breed bij 3,5 meter met vrij zicht naar het oosten. De scheiding met de naastliggende loft 103 bestaat deels uit een houten kast (>2  meter hoog) waarin b.v. parasol en tuingerei kunnen opgeborgen worden. Het andere deel van de scheiding bestaat uit een stalen balustrade. Op de kast zijn aan beide zijden van de balustrade verticale rolgordijnen bevestigd die bij gebruik van het terras een volledige visuele afscheiding toelaten met de naastliggende loft. Het terras is afgewerkt als een plat dak. De terrasvloer (b.v. met houten planken of stenen tegels) dien je zelf te realiseren. De ramen op het deel van de duplex van LOFT 101 dat overlapt met LOFT 102 zijn zo uitgevoerd dat er geen inzicht mogelijk is op het eronder gelegen terras van LOFT 102.

LOFT 102 wordt CASCO verkocht. De inrichting bepaal je geheel zelf en voer je uit met een architect en met de aannemers die jij kiest. De loft heeft volgende technische voorzieningen: afvoer(en) voor vuil en sanitair water en voor faecaliën, toevoer van gas, electriciteit en water, brandalarm, aansluitingen voor videofonie, teledistributie en telefonie. Op het dak bevindt zich een schouwgeheel met volgende verplicht te gebruiken aanslutingen: open haard, gaswandketel (aan- en afvoer), verluchting C of D, ontluchting sanitaire installatie en dampkapafvoer.

Boven op de verkoopprijs betaal je 10% registratierechten en diverse koopkosten (notaris, etc.). De loft kan je verder afwerken met toepassing van het 6% BTW tarief. 

LOFT 102 heeft als adres Voorhavenlaan 37/102 - 9000 GENT. LOFT 102 heeft een bruikbare vloeroppervlakte van 159,19 m2 bij realisatie van een duplex over gans de beschikbare oppervlakte. Bovenaan rechts kan je een plan van de loft 102 downloaden. De vakjes op het plan zijn 1m2 groot. Er zijn allerlei meubels bij het plan gevoegd, die je kan uitknippen. Zo kan je naar hartelust experimenteren met je inrichting. Enjoy!

Meer uitgebreide informatie over het project LOODS 23, de gebruikte materialen etc. vind je bij DOCS & FAQS (navigatie links).

EPC 80 - 120
downloads: