Wonen en werken in Loods 23


Wonen en werken in een beschermd monument

De beschermde LOODS 23 verbouwden we op de eerste verdieping tot 23 duplexlofts. Op het gelijkvloers realiseerden we 18 nieuwe lofts voor bedrijven. Onder de loods bouwden we een nieuwe parking met meer dan 100 staanplaatsen. 

Het project LOODS 23 vertoont vele gelijkenissen met de reeds gerealiseerde LOODS 22 ernaast. De eerste verdieping wordt net zoals bij LOODS 22 verbouwd tot duplexlofts: de ruime hoogte van meer dan 8 meter in de nok laat je toe om een ruime duplexvloer te realiseren. De duplexlofts zijn toegankelijk via 1 centrale inkompartij met trap en lift aan de Voorhavenlaan. De vrije hoogte van de ruimtes op het gelijkvloers in LOODS 23 is in totaal ongeveer 6 meter, ongeveer 1,20 meter hoger dan in LOODS 22. 

Creatieve en IT-bedrijven kiezen voor LOODS 22 en 23

LOCUS DEVELOPMENTS bouwt op het gelijkvloers van de LOODSEN 22 en 23 een technologiecluster uit. Ondertussen werken er in LOODS 22 zo'n 200 mensen. De kantoorlofts in LOODS 23 worden eveneens voorbehouden voor creatieve en hippe bedrijven. Zo blazen we de wijk Muide - Meulestede nieuw economisch leven in, wat het sociaal weefsel in deze gezellige wijk ten goede komt. 

 

In LOODSEN 22 en 23 werk of woon je in een echt monument! De Loods werd in 1996 samen met meer dan tien andere bouwwerken in de buurt beschermd. Dat maakt van de Voorhaven en Tolhuis meteen het grootste beschermde stadsgezicht van de stad Gent!

De laatste woonloft te koop!

Alle kantoren in LOODS 23 zijn verkocht

Ondergrondse parkeergarage

kelderbergingen