loods 22 / Lofts

Interesse? contacteer ons nu

Lofts Loods 22 - uitverkocht

Helaas! Alle lofts in LOODS 22 zijn verkocht. Maar in LOODS 23 is er nog plaats! Het eerste verdiep wordt hier net als in LOODS 22 omgetoverd tot 23 prachtige woonlofts (CASCO). Waar wacht je nog op?

 

De verdieping van LOODS 22 werd verbouwd tot 22 prachtige CASCO woonlofts. 11 lofts liggen aan de waterzijde langs het kanaal Gent - Terneuzen en genieten van de namiddagzon. De 11 lofts aan het groene buurtpark langs de Voorhavenlaan zijn oostgericht. Je wordt er wakker met de eerste zonnestralen! Elke loft heeft een royaal buitenterras van meer dan 30 m2. In de nok van het dak hebben de lofts 3 of 4 grote dakramen, die samen met de ruime raampartijen aan de terrassen, het daglicht overvloedig binnen brengen. In het middendak kan je bovendien nog 1 of meerdere VELUX ramen laten plaatsen. Elke loft heeft bovendien een ruime private berging in de kelder (niveau -1).

 

De toegangen tot de lofts bevinden zich aan de Voorhavenlaan 33A (toegang tot 11 lofts) en 33B (toegang tot 11 lofts). Elke toegang heeft een ruime lift (fietsen aan de hand kunnen er probleemloos in) en een trap. In de kelder zijn er ruime fietsenbergingen.

 

In LOODS 22 woon je in een beschermd monument binnen het grootste beschermde stadsgezicht van de Stad Gent! Vandaag zijn er geen lofts in LOODS 22 te koop. Af en toe komen ingerichte lofts opnieuw op de markt. Contacteer ons als je daarvan als eerste op de hoogte wil blijven!